Trend og trygg tradisjon:
Risengrynsgrøt inneholder ikke like mye fiber som for eksempel havre- eller byggrøt. Og tilbehør som smør, rosiner og sukker er ikke øverst på sunnhetstoppen det heller. Likevel holder tradisjonen med julegrøt stand.
Foto: Gorm Kallestad / NTB
De fleste av oss spiser julegrøt
Hele 77 prosent regner med å spise julegrøt minst en gang i desember, og 29 prosent på selveste julaften. Det er på nivå med i fjor – og årene før.
Hvaler Budstikke 1 mnd
NOK 109
1 måned
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
Kjøp nå
Hvaler Budstikke 6 mnd NOK 549
6 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
Kjøp nå
Hvaler Budstikke 12 mnd
NOK 1089
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
Kjøp nå
Hvaler Budstikke 12 mnd
(Hvaler hytteforening)
NOK 799
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
KJØP NÅ