Torild Sørensen slår et kraftig slag for lokalproduksjon av mat. Hun har menyer med lokalprodusert mat i restauranten Første Reis, og nå har hun også solgt kjøtt hjemme på gården Snekotta på Kirkøy.
Foto: Jan Torkel Torstensen
Interessen for lokalprodusert mat direkte fra bonden har eksplodert: - Torild solgte 460 kilo kjøtt på et døgn
Lokalt kjøtt rett fra bonden frister. Torild Sørensen er tradisjonen tro. Bonden og restauranteieren fra Kirkøy solgte 460 kilo kjøtt på under et døgn, og satt igjen med nesten tre ganger inntekten fra direktesalget..
Hvaler Budstikke 1 mnd
NOK 109
1 måned
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
Kjøp nå
Hvaler Budstikke 6 mnd NOK 549
6 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
Kjøp nå
Hvaler Budstikke 12 mnd
NOK 1089
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
Kjøp nå
Hvaler Budstikke 12 mnd
(Hvaler hytteforening)
NOK 799
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
KJØP NÅ