Mat fra Hvaler

Øystein instruerer servitørene om retten, mens Charly gjør klart for servering. Fra venstre, Lene, Daniel Faale, Hanna, August og Tara.

Hvaler - et kulinarisk matfat presentert hos Lene og Øystein på Hvaler Gjestgiveri

Ifølge Aristoteles måtte det mer enn én god dag til for å leve et lykkelig liv. Da er det kanskje ikke så rart at lykken rår i hjertet av Hvalers matfat.

Publisert Sist oppdatert

For å lese denne saken må du være abonnent

Get instant access to all content

Hvaler Budstikke 1 mnd
NOK 109
1 måned
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Hvaler Budstikke 6 mnd NOK 549
6 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Hvaler Budstikke 12 mnd
NOK 1089
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Powered by Labrador CMS