Mat fra Hvaler
Lene og Øystein Elgheim elsker å sette sammen menyer basert på lokale råvarer.
Foto: Jan Torkel Torstensen
Mat med mening på Hvaler Gjestgiveri
I over 20 år har Lene og Øystein Elgheim satt sammen menyer basert på hvilke råvarer som er i sesong, og hva som er tilgjengelig. Like lenge har det blitt servert førsteklasses menyer på skjærgårdshotellet Hvaler Gjestgiveri.
Hvaler Budstikke 1 mnd
NOK 109
1 måned
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
Kjøp nå
Hvaler Budstikke 6 mnd NOK 549
6 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
Kjøp nå
Hvaler Budstikke 12 mnd
NOK 1089
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
Kjøp nå
Hvaler Budstikke 12 mnd
(Hvaler hytteforening)
NOK 799
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
KJØP NÅ