Mat fra Hvaler

Lene og Øystein Elgheim elsker å sette sammen menyer basert på lokale råvarer.

Mat med mening på Hvaler Gjestgiveri

I over 20 år har Lene og Øystein Elgheim satt sammen menyer basert på hvilke råvarer som er i sesong, og hva som er tilgjengelig. Like lenge har det blitt servert førsteklasses menyer på skjærgårdshotellet Hvaler Gjestgiveri.

Publisert

For å lese denne saken må du være abonnent

Get instant access to all content

Hvaler Budstikke 1 mnd
NOK 109
1 måned
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Hvaler Budstikke 6 mnd NOK 549
6 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Hvaler Budstikke 12 mnd
NOK 1089
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Powered by Labrador CMS