Matspalten
KJØKKENFAVORITTER: Kokebøkene har en lang historie. Hanna Winsnes' lærebok fra 1845 var den første trykte kokeboka i Norge. «Stor kokebok for større og mindre husholdninger» (1914) av Henriette Schønberg Erken kom i stadig nye opplag helt til 1950-tallet.
Foto: Shutterstock / NTB
Kokebøkene lever videre
Sunn mat, airfryer-tilberedning og frykt for ultraprosessert fabrikkmat. Det er de tre trendene som driver kokeboksalget akkurat nå.
Hvaler Budstikke 1 mnd
NOK 109
1 måned
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
Kjøp nå
Hvaler Budstikke 6 mnd NOK 549
6 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
Kjøp nå
Hvaler Budstikke 12 mnd
NOK 1089
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
Kjøp nå
Hvaler Budstikke 12 mnd
(Hvaler hytteforening)
NOK 799
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
KJØP NÅ