Matspalten
USLÅELIG: Stekt surdeigsbrød med entrecôte, avokado, tomat og parmesan får tennene til å løpe i vann.
Foto: Ole Berg-Rusten / NTB
Saken er biff
Er du i nærheten av en stekepanne ved lunsjtider, kan du forgylle formiddagen med et luksuriøst biffsmørbrød.
Hvaler Budstikke 1 mnd
NOK 109
1 måned
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
Kjøp nå
Hvaler Budstikke 6 mnd NOK 549
6 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
Kjøp nå
Hvaler Budstikke 12 mnd
NOK 1089
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
Kjøp nå
Hvaler Budstikke 12 mnd
(Hvaler hytteforening)
NOK 799
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
KJØP NÅ