Matspalten

PANNACOTTA: En riskrem-pannacotta blir en deilig base for karamellsaus og klementin.

Riskrem i ny drakt

Årets juledessert kombinerer tradisjon og fantasi, uten å vike en tomme fra de klassiske, krydrede og søte julesmakene.

Publisert Sist oppdatert

For å lese denne saken må du være abonnent

Get instant access to all content

Hvaler Budstikke 1 mnd
NOK 109
1 måned
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Hvaler Budstikke 6 mnd NOK 549
6 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Hvaler Budstikke 12 mnd
NOK 1089
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Hvaler Budstikke 12 mnd
(Hvaler hytteforening)

NOK 799
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

KJØP NÅ

Powered by Labrador CMS