Matspalten
SENSOMMER: Chawanmushi med kantareller og krutonger er en perfekt rett å lage nå som soppsesongen er i gang.
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
Gyllen pudding
Den fløyelsmyke puddingen som lyder navnet chawanmushi, fortjener en plass på norske spisebord.
Hvaler Budstikke 1 mnd
NOK 109
1 måned
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
Kjøp nå
Hvaler Budstikke 6 mnd NOK 549
6 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
Kjøp nå
Hvaler Budstikke 12 mnd
NOK 1089
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
Kjøp nå
Hvaler Budstikke 12 mnd
(Hvaler hytteforening)
NOK 799
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
KJØP NÅ