Matspalten
KALKUNENS VENN: Stekt rødkål og bacon, på en seng av valnøttkrem, er genialt både til kalkun, ribbe, hvit fisk og helt alene.
Foto: Lise Åserud / NTB
Gi kalkunen vinger
Vi kåler det til på nyttårsaften, og kalkunen har aldri smakt bedre.
Hvaler Budstikke 1 mnd
NOK 109
1 måned
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
Kjøp nå
Hvaler Budstikke 6 mnd NOK 549
6 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
Kjøp nå
Hvaler Budstikke 12 mnd
NOK 1089
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
Kjøp nå
Hvaler Budstikke 12 mnd
(Hvaler hytteforening)
NOK 799
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
KJØP NÅ