KOS: Med pannestekt, ostefylt brød, dyppet i en krydret auberginedipp, blir middagen en avslappet kosestund. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB

Snacks til middag

Auberginen kan virke litt utilnærmelig bak sitt fiolette skall. Men du kan lett beseire den med baking og mosing.

Publisert

For å lese denne saken må du være abonnent

Get instant access to all content

Hvaler Budstikke 1 mnd
NOK 109
1 måned
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Hvaler Budstikke 6 mnd NOK 549
6 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Hvaler Budstikke 12 mnd
NOK 1089
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Hvaler Budstikke 12 mnd
(Hvaler hytteforening)

NOK 799
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

KJØP NÅ

Powered by Labrador CMS