Meninger:

Artikkelforfatter Erlend Wiborg.

- Lytt til folket!

Dette er en kronikk fra Erlend Wiborg, stortingsrepresentant for fremskrittspartiet. Kronikken gir uttrykk fr skribentens mening.

Publisert Sist oppdatert

 Det at et betydelig flertall i folket er misfornøyde med politikken til dagens regjering er ingen hemmelighet. Det skaper tydeligvis frustrasjon hos Stortingsrepresentant Myrvold fra Senterpartiet, som i stedet for å lytte til folk flest og næringslivet om å snu den politiske kursen, går til angrep på Frp for alle utfordringer i samfunnet. 

Enhver regjering kan vise til at noen skatter og avgifter har gått opp, mens andre har gått ned. Det som betyr noe for folk flest og næringslivet, er totalen. 

Hvor mye mer eller mindre vi har igjen på lønnskontoen når regningene er betalt. 

Ifølge staten selv, har en gjennomsnittlig familie fått rundt 177 000 kroner i økte utgifter under dagens regjering. Når Ap/Sp da prøver å skryte av at de nå vil gi underkant av én (1) krone dagen i skattelette blir det med respekt å melde patetisk.

Min oppfordring til Ap/Sp er at de må ta av seg skylappene og slutte å skylde på andre partier for sin egen mislykkede politikk. Ta heller turen ut og prat med vanlige folk og næringsliv. Da ville de hørt at folk synes det er galt at en allerede veldig rik stat skal bli rikere for hver dag, dette på bekostning av lommeboken til folk flest og næringsliv. 

Frp mener vi skal stoppe med den statlige sløsingen på symbolske klimaprosjekter uten klimaeffekt som elektrifisering av sokkelen, havvind som vil øke strømprisene våre markant, og et stadig voksene byråkrati. 

Frp vil heller la folk flest og næringsliv få beholde mer av sine egne penger, uten at skatter og avgifter til stadig må vokse slik at folk flest og næringsliv blir avhengig av almisser fra staten.

 

Erlend Wiborg

Stortingsrepresentant, Frp

Powered by Labrador CMS