Mat fra Hvaler

En perfekt sabayonne, laget med råvarer fra Hvalerfarmen på Kirkøy.

Sabayonne - med bjørnebær og egg fra Hvalerfarmen blir det enkelt, smakfullt og delikat

Han har 400 høner som verper som de skulle ha betalt for det. I tillegg har Trond Skjefstad på Hvalerfarmen plantet 350 bjørnebærbusker som produserer gyldne, deilige bær. Her er forslag til hva du kan bruke disse bærene til.

Publisert

For å lese denne saken må du være abonnent

Get instant access to all content

Hvaler Budstikke 1 mnd
NOK 109
1 måned
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Hvaler Budstikke 6 mnd NOK 549
6 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Hvaler Budstikke 12 mnd
NOK 1089
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Powered by Labrador CMS