Matspalten med August & Martin
Deilig kebab i cottage cheese wrap er absolutt å anbefale. Rull den stramt sammen med alluminiumsfolie sånn som de gjør i kebabsjapper
Foto: Jon Marius Nilsson
Kebab i cottage cheese wrap
Etter vi testet trenden "cottage cheese wrap" var vi imponerte over at kun cottage cheese og egg funke så godt som lefse. Etter denne varianten er vi sikre på at den er kommet for å bli.
Hvaler Budstikke 1 mnd
NOK 109
1 måned
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
Kjøp nå
Hvaler Budstikke 6 mnd NOK 549
6 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
Kjøp nå
Hvaler Budstikke 12 mnd
NOK 1089
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
Kjøp nå
Hvaler Budstikke 12 mnd
(Hvaler hytteforening)
NOK 799
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
KJØP NÅ