Lag mat med August og Martin
Lefserull med røkt laks, avocado og kremost.
Foto: Jon Marius Nilsson
Lefserull med røkt laks, avocado og kremost
Enkelt å lage, smaker alltid godt og kan varieres i det uendelige! Perfekte på tapasbordet enten det er bursdag, 17. mai, jobbfest eller pardate.
Hvaler Budstikke 1 mnd
NOK 109
1 måned
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
Kjøp nå
Hvaler Budstikke 6 mnd NOK 549
6 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
Kjøp nå
Hvaler Budstikke 12 mnd
NOK 1089
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
Kjøp nå
Hvaler Budstikke 12 mnd
(Hvaler hytteforening)
NOK 799
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
KJØP NÅ