Annonse
Pizzasnurrer - pizza med masse fyll
Noe av det kjipeste jeg vet om er pizzaboller med lite fyll, så ikke la deg skremme av mengden skinke du skal bruke, det blir kjempegodt og passer perfekt i matpakka! Med mindre du hater skinke, da bør du absolutt la deg skremme.
Annonse
Tips:
Annonse
Her kan du bruke hva du vil av fyll, f.eks. kylling? Det viktigste er at du bruker mye!
Antall porsjoner: 16 pizzasnurrer Tid: Ca. 2 timer
Slik gjør du det:
Annonse
- Rør sammen ingrediensene til pizzadeigen i en bakebolle.
- Kna deigen i ca. 15 min. Dekk deigen med plast og la den heve til dobbel størrelse,ca. én time.
- Kutt bogskinka i små biter og bland sammen ingrediensene til pizzasausen i en skål.
- Skru ovnen på 225 grader med over og undervarme. Ha mel på benken og kjevle deigen til en stor firkant på størrelse med en langpanne.
- Ha på pizzasaus, litt over halvparten av osten, og all skinka før du ruller det sammen til en stor pølse.
- Del pølsa i 16 like deler. Legg snurrene på et stekebrett med bakepapir, ha på resten av osten og la de heve under plastfolie i ca. 20 min før du steker dem i 15-20 min.