Mat fra Hvaler
Anne Marit Skovly og Anders Persson brenner for lokalproduksjon av økologisk mat. I dag har de laget potet- og jordskokksuppe.
Foto: Kitti Hommes
Anne Marit og Anders lager deilig potet- og jordskokksuppe
Samarbeid med Anne Marit fra Hvaler Gjestehage byr alltid på et nytt spennende univers av ville vekster og annet hun tar med fra hagen sin.
Hvaler Budstikke 1 mnd
NOK 109
1 måned
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
Kjøp nå
Hvaler Budstikke 6 mnd NOK 549
6 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
Kjøp nå
Hvaler Budstikke 12 mnd
NOK 1089
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
Kjøp nå
Hvaler Budstikke 12 mnd
(Hvaler hytteforening)
NOK 799
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
KJØP NÅ